Over ons

Oprichting
Het Jongerenkoor Deum Fidentes is opgericht in september 1992. De dirigent van het koor is Jacob Schenk.

Dirigenten
Het koor startte onder leiding van Cor Ploeg en kwam daarna onder de leiding van Jacob Schenk te staan, het koor heeft voor een korte tijd onder leiding van Johan Bredewout gestaan en is sinds 2012 weer onder onze vertrouwde begeleiding van Jacob Schenk.

Identiteit
Ons doel is om samen God groot te maken en het evangelie te verspreiden door het zingen van psalmen, geestelijke liederen en klassieke werken in zowel het Nederlands als in andere talen. We mogen graag nieuwe uitdagingen in de muziek aangaan. Deum Fidentes betekent vertrouwen op God! Door in ons zingen onze blik op God te richten, willen wij ons vertrouwen op Hem uitdragen.

Ledenaantal
We bestaan momenteel uit 32 leden in de leeftijd van 15 tot 40 jaar.

Lidmaatschap en contributie
Deum Fidentes repeteert elke woensdagavond van 19:45 tot 21:45 in de kerkzaal van de Moriakerk aan de Reestdal 25 te Emmeloord. Tijdens deze avonden wordt er flink gestudeerd, ook is er tijd voor een grapje en kan er gezellig gepraat worden in de pauze. De contributie bedraagt € 30,- per kwartaal.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons koor en mag je graag zingen, kom dan eens langs om te luisteren of mee te repeteren.

DSC_0120